جوش خوردن ایمپلنت دندان

 

جوش خوردن ایمپلنت دندان

 ایمپلنت دندان یک روش درمانی جایگزینی دندان‌های از دست رفته است و جوش خوردن ایمپلنت دندان یکی از دغدغه‌های افرادی است که به این روش درمانی رو می‌آورند. باید در نظر داشت پروسه ایمپلنت دندان مقداری طولانی است و همین امر باعث می‌شود که افرادی که برای کاشت دندان اقدام می‌کنند نگران پروسه درمان آن و جوش خوردن آن باشند. در این مقاله سعی داریم شما را با ایمپلنت دندان و پروسه جوش خوردن ایمپلنت دندان آشنا کنیم.

ایمپلنت دندان

این مورد یک روش درمانی زیبایی است که برای جایگزینی دندانهای از دست رفته و آسیب دیده از آن استفاده می‌شود. ایمپلنت دندان بخش‌های مجزایی را دارا است. مانند پایه و تاج دندان است. با شکاف در میان لثه و نصب پایه تیتانیومی ایمپلنت در لثه نصب می‌شود.

پس از بهبود زخم لثه، دندان‌پزشک تاج دندان را نصب کرده و پروسه درمان به پایان می‌رسد. اما باید در نظر داشت که همان جوش خوردن ‌پایه ایمپلنت به استخوان فک و بهبود زخم لثه پروسه طولانی و زمان بری است. نیاز به رعایت مراقبت‌های توصیه شده توسط دندان‌پزشک و همین‌طور بهداشت دهان و دندان است. همان‌طور که گفته شد جوش خوردن ایمپلنت دندان به عواملی زیادی بستگی دارد که در ادامه آن‌ها را توضیح می‌دهیم.

عوامل موثر بر زود جوش خوردن ایمپلنت دندان  

پایه ایمپلنت دندان از هر نظر فیزیکی و شیمیایی با بافت استخوان فک شما پیوند می‌خورد و به محکم‌ترین شکل ممکن بااستخوان جوش می‌خورد تا پایه هیچ‌گونه لق شدنی در لثه حس نکند. پس از پیوند خوردن پایه ایمپلنت دندان باید مانند ریشه یک دندان طبیعی رفتار کند. این مورد یکی از مواردی است که با آن می‌توان از جوش خوردن ایمپلنت دندان مطمئن شد.

علائم و نشانه های عفونت ایمپلنت دندان 

بدن انسان برای انجام هر عمل جراحی نیاز به یک ثبات در سلامت عمومی شخص دارد. همان‌طور که گفته شد، جوش خوردن ایمپلنت دندان بستگی زیادی به رعایت بهداشت دهان و دندان، سلامت عمومی و رژیم غذایی مناسب دارد.

سلامت عمومی

ایمپلنت دندان یک روش تهاجمی و همین‌طور نیازمند انجام عمل جراحی است. به همین دلیل سلامت عمومی بیمار نقش به سزایی برجوش خوردن ایمپلنت دندان و همین‌طور سریع‌تر طی شدن روند بهبود درمان دارد. ابتلا به بیماری‌های مختلف اعم از سرطان، دیابت و مشکلات قلبی بر روند درمان تاثیر بسیاری می‌گذارد. ابتلا به این بیماری‌ها بر سلامت عمومی بیمار و همین‌طور جوش خوردن ایمپلنت دندان اثرگذار است.

 لازم است در نظر داشته باشید در صورت ابتلا به هریک از بیماری‌ها و مصرف داروهای خاص حتماً این موضوع را با دندان‌پزشک خود در میان گذاشته و با او مشاوره کنید. با انجام معاینات و مشورت‌های لازم با کمک دندان‌پزشک خود می‌توانید بهترین روش درمانی را برای خود انتخاب نمایید.

رعایت بهداشت دهان و دندان

یکی از فاکتورهای بسیار موثر بر جوش خوردن ایمپلنت دندان، سلامت بهداشت دهان و دندان است. رعایت این موضوع تاثیر به سزایی بر جوش خوردن پایه ایمپلنت به استخوان فک دارد. مسواک زدن و نخ کردن میان دندان‌ها بعد از هر وعده غذایی توصیه می‌شود. این امر سبب جلوگیری از تجمع باکتری و پلاک‌های غذا می‌شود. تجمع پلاک‌ها یکی از عوامل تشدید پوسیدگی دندان و همین‌طور تهدید کننده روند جوش خوردن ایمپلنت دندان است.

البته لازم است در نظر داشته باشید که مسواک زدن به طور مستقیم بر روی محل زخم، سبب آسیب به بافت لثه و کند شدن روند بهبود زخم می‌شود. برای رعایت بهتر بهداشت دهان و دندان پیشنهاد می‌شود از آب و نمک برای شستشو محل زخم استفاده کنید. و همین‌طور برای جلوگیری از رشد باکتری‌ها در محل زخم پیشنهاد می‌شود از دهان‌شویه‌های ضد باکتری استفاده کنید.

برای استفاده از مسکن‌ها و داروهای ضد عفونت مانند آنتی‌بیوتیک با دندانپزشک خود مشورت کرده و دستورات او را انجام دهید.توجه لازم به تمامی مراقبت‌ها و توصیه‌های گفته شده توسط دندان‌پزشک شما، می‌تواند روند درمان را کوتاه‌تر کرده و همین‌طور جوش خوردن ایمپلنت دندان شما را تضمین می‌کند.

رژیم غذایی مناسب

بدن برای بهبود بافت شکافته شده لثه انرژی زیادی صرف می‌کند. مشخص است که نیاز است در این دوران مصرف کالری دریافتی خود را به صورت قابل توجهی افزایش دهید. شما با مصرف کالری بیشتر در طول درمان، کمک زیادی به بدن خود می‌کنید تا روند جوش خوردن ایمپلنت دندان سریع‌تر انجام شود. به طور میانگین گفته می‌شود، اضافه کردن حدود 500 کالری به برنامه غذایی شما می‌تواند انرژی لازم برای زود جوش خوردن ایمپلنت دندان تأمین کند. لازم توجه است که این افزایش کالری موجب افزایش وزن نمی‌شود. زیرا این انرژی صرف ترمیم لثه و بهبود زخم می‌شود.

پیشنهاد می‌شود از مواد غذایی که دارای کلسیم و پروتئین هستند بیشتر از قبل استفاده کنید. زیرا این مواد به ترمیم و افزایش تراکم استخوان و بهبود استخوان‌سازی کمک بسیاری می‌کند. اما لازم است در نظر داشته باشید که تشویق به مصرف این مواد غذایی دلیل بر زیاده‌روی کردن در خوردن آن‌ها نیست. زیاده‌روی در مواد قندی سبب ابتلا به دیابت و مواد غذایی چرب هم سبب، بالا رفتن فشار و مشکلات قلبی می‌شود. رعایت در مصرف این مواد غذایی، یکی از مهم‌ترین عوامل زودجوش خوردن ایمپلنت دندان است.

مهارت و تبحر دندان‌پزشک

تجربه و مهارت دکتر مورد نظر در انجام هرگونه عملی یکی از مهم‌ترین عوامل موفق بودن آن جراحی است. جراحی کاشت ایمپلنت دندان هم از این قاعده مستثنا نیست. اگر دندان‌پزشک شما در کار خود مهارت و تجربه کافی را داشته باشد، عمل شما با موفقیت انجام شده و شما با هیچ‌گونه عوارض بعد عمل و مشکلاتی از این قبیل رو به رو نمی‌شوید. نحوه نصب، بهداشت دستگاه و ابزارهای مورد استفاده، اندازه و نوع ایمپلنت عواملی هستند که توسط دندان‌پزشک انتخاب می‌شود و بر جوش خوردن ایمپلنت دندان بسیار تاثیر گذار هستند.

با انجام تحقیقات لازم می‌توانید یک دندان‌پزشک متخصص و باتجربه را برای درمان خود انتخاب کنید. توصیه می‌شود قبل از شروع درمان تمامی آزمایشات و معاینات مربوطه را به طور کامل انجام دهید. همین‌طور با دندان‌پزشک متخصص خود مشاوره انجام دهید تا بتوانید بهترین روش درمانی مناسب خود را انتخاب کنید.

جمع‌بندی

همان‌طور که در این مقاله گفتیم عوامل زیادی بر جوش خوردن ایمپلنت دندان موثر است. اگر قصد کاشت ایمپلنت دندان را دارید، پیشنهاد می‌کنیم با انجام تحقیقات کامل، درمان خود را نزد دندان‌پزشک باتجربه و ماهری شروع کنید تا دچار دردسر و مشکلات پس از آن نشوید. همین‌طور بتوانید طول درمانی کوتاه‌تر و بی دردسر را تجربه کنید. در این مقاله تلاش کردیم شما را با عوامل موثر بر جوش خوردن ایمپلنت دندان آشنا کنیم. امیدوارم تجربه خوب و آسانی از کاشت ایمپلنت دندان خود داشته باشید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *